my secret anime life

Alla inlägg under juni 2011

Av shin-chan - 25 juni 2011 16:49

Ibland vill man ha variation och testa något nytt och då kan en helt ny hårfärg vara kul. Men ibland vill man också förstärka sin naturliga hårfärg eller göra den mer distinkt. Hårfärg tillför ofta mer färg och lyster till håret, man syns mer och utseendet blir mer livfullt.

Ett första tips är att titta på sina ögonbryn. Det kan hända att färgen på brynen inte riktigt passar när man är klar med hårfärgningen. Kanske vill man även färga brynen efteråt? Om man är relativt ljushårig eller brunhårig och vill ha t.ex svart hår ser det oftast bättre ut om man också färgar ögonbrynen i samma veva. Läs mer om det under ögonbryn. Samma sak om man bleker håret. Hade man mörkt hår naturligt kan ögonbrynen plötsligt se lite för mörka ut mot det ljusare håret. Men som med allting annat kan det även bli en cool effekt - du bestämmer själv såklart.

 

Ett annat bra tips är att verkligen kolla vilken hårfärg som passar till din hudnyans. Det kan vara svårt att avgöra utan att faktiskt testa men efter ett tag brukar man hitta den rätta färgen. Man kan också testa att tona håret först för att se hur det blir. Det kan i alla fall vara bra att vara medveten om att hår- och hudfärg hänger ihop på ett naturligt sätt. Detta är t.ex anledningen till att många människor inte passar i rött hår. För att verkligen passa i rött hår bör man ha vissa röda nyanser även i huden. Men självklart kan man ändå vilja ha en crazy effekt.

När en utväxt skett är ett hett tips att samtidigt som du färgar den, även passa på att göra små slingor i resten av håret. Hårfärg ändras ju över tid så det är lätt att utväxten när den färgas får en lite annan nyans än resten av håret - trots att de färgats med exakt samma färg. Då kan slingor hjälpa till att göra att det ser mer naturligt ut.

Källa!!!


ANNONS
Av shin-chan - 25 juni 2011 16:41

Part 1!

Part 2!

Ni bara MÅSTE se denna serien!!! :3

ANNONS
Av shin-chan - 25 juni 2011 16:35

OMG! SÅÅÅ Coolt! ^w^ Vill kunna dansa så med haha :3

Av shin-chan - 25 juni 2011 16:30

AWW! Söt bild hihi :3

  

Av shin-chan - 25 juni 2011 16:26

Så BRA! ^w^

Älskar sången


Av shin-chan - 24 juni 2011 20:43

Många som lider av ortorexi utser sig själva till kostexperter. Här är några vanlia myter om mat!

Myt 1!

FETT GÖR DIG FET

Fett är faktist ett av våra viktigaste näringsämnen, och om du tar bort det ur kosten så riskerar du att bli på dåligt humör, få proteinbrist och dålig hy. Många idag äter faktist rätt mängd fett, problemet är i sådant fall att att de kanske inte äter rätt sorts fett. Männskan är beroende av fett, det är inget att vara rädd för och bra fett gör dig inte fet.

Myt 2!

KOLHYDRATER SKA UTESLUTAS

Kolhydrater har kommit att bli ett riktigt skällsord i hälsokretsar numera, men det är en av våra viktigaste energikällor. Det forskas jättemycket på det här idag, men jag personligen tror inte att man ska utesluta en så stor energigivare som kolhydrater. Att dra ner på ris, potatis och pasta fungerar för somliga, men det går lätt till överdrift.

Myt 3!

SOCKER ÄR FARLIGT!

Socker är i för stora mängder inte bra för kroppen, men det finn ingen anledning till att bli jättefixerad vid något så specifikt. Min filosofi är att man kan äta allt, men inte varje dag. Om du förbjuder dig själv att äta socker till exempel så är det lätt att bli fixerad vid just socker, och när du väl fller för suget blir det hela okontrollerbart. Tillåt dig själv att äta allt, i rimliga mängder.    


Källa: Tidningen SOLO

Av shin-chan - 24 juni 2011 20:07

Shinto är Japans äldsta religion, ''gudaras väg''. Stommen i dess föreställningsvärd är att gudar, kami, styr över allt i naturen, levande och dött samt över ting. Det finns större och mindre kami som dyrkas vid tusentals heledomar (jinja), uppförda på berg och längs vägrenar. Sedan lång tid tillbaka har kejsarens styre godkänts genom tillåtelse från de främsta gudarna som sades vara hans förfäder. Shinto var national religionen från 1870- till 1940-talet. Idag finns få trogna shintoister men många uför fortfarande shintoritualer vid sidan av buddhistutövaden. Många japanska sede, som betoningen på rening ch stram estetik, härrör åtminstone till en del från shinto.


 

Kan ni se någon koppling mellan Shinto relgionen och serien InuYasha? :)

    

En shintoprestinnas          Shintoreligionens

kläder :3                          symbol :)


källa: Boken Japan


Av shin-chan - 24 juni 2011 19:57

Vecka 1: Hitta på 7 olika handlingar för en mangaserie!

 

Denna gången hanndlar det om en 16 årig flicka på 1500-talet. Hon är dotter till en mäktig adelsman och lever sitt liv i lyx. Men hennes far dör plöttsligt utan några förvarningar. Det ho inte vet är att hennes far visste många år innan att han skulle dö, eftersom att han gått i onåd med en mcket mäktig pirat!

Piraten gav då Adelsmannen ett märke som s att han skulle dö innom 5 år... Och att detta märke gå i hans generation tills hans barn lyckades döda honnom!

När adelsmannen fick veta detta sökte han upp en mycket känd pirat som stog i skuld till honnom eftersom att han räddade honnom som barn. Adelsmannen ber piraten att beskydda hans dotter när han väl dött och hjälpa henne att hitta den ondskefulla piraten som orsakat förbannelsen!

Men det blir inte så lätt... När flickan får märket på sin hand och piraten ska skydda henne så uppstår problem. De får många fiender och resan blir lång. De blir heller inte lättare av att dom rent av askyr varanndra! Och det största problemet är att flickan bara har 5:år kvar att leva.

Right now! (*w*)

Right now i'm watching The Legend of Korra (´ω`★)

(♥w♥)

Ima nanji desuka? What time is it?

Read about me/the blog \(*O*)/


My name is Shin-chan, i write about my life, anime, manga, Japan and kawaii! (*≧▽≦)
mysecretanimelife@live.com
Twitter:@HigurashiShin
Facebook: shin-chan.bloggplatsen.se
Instagram: ShinHigurashi

Musiiic

asa means morning in japanese

Here, you find (^o^)y

Konnichiwa means hi in japanese

Question me! (^^)//

158 besvarade frågor

arigatō means thankyou in japanese

VOTE ($v$)

Can you understand when the blog is in english and not swedish?
 Yes
 No

Genki desu means good thankyou in japanese

Calendar ^(*-*)^

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Cute slideshow

Sayōnara means bye on japanese

Latest posts (~_^)

Tasukete! means help! in japanese

Abunai! means look out in japanese

Dōzo means please in japanese

Follow the blog (^-^)V

bloglovin

aki means fall in japanese

Recent years (z_z)

Search in the blog (*¬*)

hachi means eight in japanese

Archives (=^_^=)

shuu means week in japanese

Links w(^o^)W

kanojo means she in japanese

RSS ('O')

haha means mother in japanese

Visitor statistics (o_o)

sueeden means sweden in japanese

Byee!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se